Ouddiemerlaan drie nachten dicht, geluidshinder van werk

De Ouddiemerlaan in het centrum van Diemen is de komende drie nachten dicht tussen de rotonde met de Rode Kruislaan en de Prins Mauritslaan. Fietsers en voetgangers kunnen wel doorgaan maar autoverkeer en ook bus 44 worden omgeleid. Aannemers gaan dinsdag, woensdag en ook donderdag (hoewel de borden dat niet aangeven) tussen 21.00 uur en 06.00 uur dwars over de Ouddiemerlaan nieuwe buizen leggen voor kabels en leidingen en aanvullende werkzaamheden uitvoeren. De gemeente waarschuwt dat omwonenden daardoor te maken kunnen krijgen met geluidsoverlast wegens zaag- en andere werkzaamheden. De kabels en leidingen in deze omgeving moeten over een grote afstand worden omgelegd ter voorbereiding op de aanleg van een spoorviaduct in de Ouddiemerlaan. Dat werk strekt zich uit van de Prins Mauritslaan tot aan de spoorbrug bij Spoorzicht.