Spoorzicht Diemen

Nachtelijke geluidsoverlast door werken op Ouddiemerlaan

Bewoners van Spoorzicht en Buitenlust kunnen de volgende week drie nachten last krijgen van geluidsoverlast door grootschalige werkzaamheden voor het verleggen van kabels en leidingen. Die werken vinden deze week plaats op de Ouddiemerlaan in het centrum van Diemen maar worden volgende week verplaatst naar het gedeelte tussen de spoorwegovergang en de kruising bij Buitenlust/Harmonielaan. De werkzaamheden vinden plaats op dinsdag, woensdag en donderdag van negen uur ’s avonds tot zes uur ’s morgens. ‘’Omwonenden kunnen te maken krijgen met geluidsoverlast. De eerste nacht in verband met zaagwerkzaamheden in het asfalt. De tweede en derde nacht van graafmachines,’’ schrijft de gemeente. Bus 44 en Nachtbus N87 worden deels omgelegd over de A1 en A10 waardoor een aantal haltes komt te vervallen. De werkzaamheden vormen een voorbereiding op de aanleg van een spoorviaduct in de Ouddiemerlaan.