Fatale brand Diemen

Bestuurder van te water geraakte brommobiel overleden

De 61-jarige bestuurder uit Diemen van een vierwielige brommobiel die zondagochtend rond half elf op de Overdiemerweg te water is geraakt is zondagmiddag in het ziekenhuis overleden. Dat heeft de politie meegedeeld. De politie stelt nog een nader onderzoek in naar dit eenzijdige ongeval. De man kwam ter hoogte van een sluisje door onbekende oorzaak in het water terecht. Hij werd door een omstander uit zijn voertuig gehaald en op de kant door omstanders en hulpdiensten gereanimeerd. Hij werd in kritieke toestand overgebracht naar het ziekenhuis waar hij enige tijd later overleed. De brandweer heeft uit voorzorg met duikers gezocht naar eventuele andere inzittenden maar niemand aangetroffen. Verder kwam ook de traumahelicopter ter plaatse. De verkeersongevallen analyse VOA van de politie heeft ter plaatse een onderzoek ingesteld en het voertuig overgebracht naar het politiebureau voor nader onderzoek.