Diemen Rochdale

Rochdale verhoogt ook in Diemen huur voor meeste huurders

Woningcorporatie Rochdale, dat in Diemen een groot aantal complexen sociale woningen beheert, gaat voor de meeste van haar huizen de huur per 1 juli verhogen. ”Uw huurprijs verandert per 1 juli. De meeste mensen gaan meer huur betalen,” kondigt de corporatie aan. Rochdale heeft in een persoonlijke brief aan de huurders de huurwijziging – of in de meeste gevallen verhoging – aangekondigd. De corporatie heeft op haar website ook een magazine Huurverhoging 2020 gepubliceerd met informatie over de nieuwe huurprijs, de huurtoeslag, bezwaar maken bij de huurcommissie en andere aspecten van de aangekondigde huurverhoging. Ook kunnen bewoners daarmee controleren of ze in aanmerking komen voor huurverlaging of huurbevriezing. Daarnaast geeft Rochdale in het magazine antwoord op de meeste gestelde vragen. De informatie is te vinden op

https://rochdale.h5mag.com/huurverhoging2020/toc