Avondvierdaagse Diemen op lijst geschrapte evenementen

De Avondvierdaagse van Diemen, die van dinsdag 9 juni tot en met vrijdag 12 juni zou worden gehouden, is vanwege de coronacrisis afgelast. ‘’Helaas hebben ook wij de Avondvierdaagse moeten annuleren. Wij betreuren dit, maar de gezondheid van onze wandelaars en vrijwilligers staan voorop! Hopelijk kunnen wij ons 40 jarig jubileum volgend jaar inhalen!’’ schrijft de organisatie op de Facebook pagina. Ook Smakelijk Diemen/Duke op het Diemerplein van het weekend van 6 juni en het Wereldfestival op het Van Markenplantsoen dat op zondag 28 juni op de agenda stond, zijn geschrapt. Over het Diemer Festijn is tot nu toe nog geen definitief besluit genomen. De aflevering van 2020 zou op 8 september moeten beginnen, net een week nadat op 1 september de huidige coronabeperkingen voor evenementen zullen aflopen.