Politie deelt tientallen bonnen uit voor corona-overtredingen

De politie van Diemen/Ouder-Amstel heeft de laatste dagen al tientallen bonnen uitgeschreven wegens overtreding van de momenteel geldende coronaregels. Dat gebeurde na meldingen over samenkomsten van meerdere groepen en personen. Volgens burgemeester Erik Boog ging het vooral om groepen (oudere) jongeren die te dicht bij elkaar stonden. De politie van Diemen heeft gewaarschuwd dat ze zich de komende weken actiever gaat richten op het uitschrijven van boetes, ‘met als doel uiteraard dat we ons in de komende weken ook aan de regels zullen blijven houden’. De politie houdt haar acties gecombineerd met Handhaving waarbij ze samen de ‘piek’ gebieden binnen de wijken dan ook vaker zullen bezoeken. ”Waarschuw je vrienden, let op op elkaar en blijf gezond,” aldus politie Diemen/Ouder-Amstel op Facebook.