Gemeentehuis

Gemeenteraad Diemen blijft voorlopig digitaal vergaderen

De gemeenteraad van Diemen blijft voorlopig digitaal vergaderen en komt niet ‘fysiek’ bijeen in het gemeentehuis. ”Als we als raad wel weer gewoon bij elkaar zouden komen, dan zou dat een verkeerd signaal afgeven aan de bevolking die we juist vragen om zo veel mogelijk thuis te blijven werken,” aldus burgemeester Boog in antwoord op een vraag van de fractie van Ons Diemen. De gemeenteraad houdt donderdag 14 mei om 20.00 uur op digitale wijze een informatieve vergadering. Daar staan onder andere het financiĆ«le jaarverslag en de toekomst van grondzaken in de gemeente op de agenda. Insprekers over een onderwerp dat op de agenda staat kunnen zich tot 24 uur van te voren melden via raadsgriffier@diemen.nl. Toehoorders zullen niet bij de vergadering aanwezig mogen zijn. De raadsvergaderingen zijn te volgen via het YouTube kanaal van de gemeente, zie diemen.nl voor een link.