EDOG

EDOG zet nummer uit musical Rent neer en start crowdfunding

De Diemer musical vereniging EDOG heeft de voorstellingen van april moeten afzeggen vanwege de coronamaatregelen. De voorbereidingen waren al vergevorderd en het opbouwen van het theater in de sporthal van Diemen is een grote kostenpost. EDOG is daarom een crowdfundingsactie gestart om de flinke financiële tegenvaller op te vangen. Ook wordt er op een andere wijze volop gezongen! Zo zingen de EDOG-leden in dit filmpje ‘Samen maar toch apart’ een nummer uit de musical RENT, welke gebaseerd is op Puccini’s opera La Bohème. ‘’De belangrijkste les uit deze musical: ‘leven voor vandaag’ lijkt uitstekend te passen in de Corona situatie. Misschien daarom extra mooi dat Rosite van der Woude dit nummer uitkoos om onze zinnen te verzetten tijdens de quarantaine periode. Heerlijk om dit te zingen met elkaar,’’ aldus EDOG. De crowdfundingsactie is te vinden op https://www.kunstnacorona.nl/help/edog-muzikaal-theater