Gemeentehuis Diemen

Raadslid wordt virtueel geinstalleerd in gemeenteraad Diemen

In de gemeenteraad van Diemen wordt vanavond, donderdag, voor het eerst ook een raadslid virtueel geïnstalleerd. Het gaat om Anne-Marie de Smalen die in de fractie van GroenLinks tijdelijk de wegens ziekte afwezige Rian van Rossum zal vervangen. De gemeenteraad praat verder onder meer over de nieuwe regels voor de erfpacht in Diemen, het meerjarenperspectief op het gebied van grondzaken en diverse zaken rond het samenwerkingsverband tussen Diemen, Uithoorn en Ouder-Amstel Duo+. De gemeenteraad is te volgen via een link die te vinden is op www.diemen.nl. Eerder deelde burgemeester Erik Boog mee dat de raad van Diemen voorlopig virtueel blijft vergaderen om ‘het goede voorbeeld te geven in een tijd waarin we iedereen vragen zoveel mogelijk thuis te werken.’ Deze week is bijvoorbeeld wel de gemeenteraad van Zandvoort weer fysiek bij elkaar gekomen.