Sportveld Diemen

Petitie honkbalclub TIW-Survivors ruim 1.000 keer getekend

De petitie waarmee honk- en softbalclub TIW-Survivors poogt in Diemen te blijven spelen is inmiddels meer dan 1.000 keer ondertekend. Donderdagmiddag stond de stand op 1.050 en dat aantal steunbetuigingen neemt nog altijd snel toe. Woensdagmiddag hebben de beeballers en pupillenjeugdteam van TIW-Survivors ook een demonstratieve training gehouden bij het gemeentehuis in het centrum van Diemen. De al sinds de jaren 60 in Diemen bestaande vereniging moet tegen haar zin verdwijnen van Sportpark Diemen naar Amsterdam. Op Sportpark Diemen moet daarmee ruimte gemaakt worden voor hockeyvelden en voor een extra voetbalveld voor SV Diemen. ‘’Honk- en softbal vereniging TIW-Survivors wordt gedwongen te verhuizen naar een locatie in de Amsterdam waar geen ruimte is voor training en wedstrijden. Dit is de doodsteek voor een vereniging die is gegroeid en allerlei positieve initiatieven heeft ontplooid,’’ schrijft het bestuur www.tiwsurvivorsdiemen.petities.nl. De club vraagt in de petitie de plannen van de raadsagenda te halen ‘tot er een fatsoenlijke oplossing gepresenteerd wordt voor TIW-Survivors’.