Jongerenraad Diemen

Jongerenraad Diemen vraagt ideeen voor ‘na-corona’ tijdperk

De Jongerenraad van Diemen vraagt ideeën over alles was belangrijk is voor jongeren, nu in de corona-tijd maar vooral in het na-corona tijdperk. De Diemense jongerenraad reageert daarmee op een oproep die premier Mark Rutte half mei deed. Vice-voorzitter Irene van de Jongerenraad Diemen bezocht eerder deze week samen met vier andere vertegenwoordigers minister Ollongren van binnenlandse zaken in Den Haag. De minister deed daarbij een soortgelijke oproep. ”Maak een video, foto of schrijf een bericht op sociale media en deel jouw ideeën en oplossingen. Gebruik #ookmijnstem telt en #jongerenaanzet dan kunnen de ministers er mee aan de slag gaan,” schrijft de Jongerenraad van Diemen op haar eigen Facebook pagina. Wie specifieke ideeën op oplossingen heeft voor Diemen zelf, kan die insturen aan jongerenraad@diemen.nl. Dat adres staat ook open voor wie hulp nodig heeft om een idee verder te ontwikkelen of uit te werken.