Arent Krijtsstraat is weer open voor verkeer in en uit Diemen

De Arent Krijtsstraat, de belangrijkste in- en uitvalswegen voor het centrum van Diemen, is weer open voor het autoverkeer. Ook tijdelijke verkeersmaatregelen in omringende straten zijn ingetrokken. Het gedeelte tussen de Hartveldseweg en de Johan van Soestdijkstraat is twee weken afgesloten geweest voor vernieuwing van het wegdek en andere werkzaamheden. Daardoor ontstaat een betere aansluiting op de vernieuwde Hartveldseweg. Op dit deel van de Arent Krijtsstraat moeten de fiets- en voetpaden nog wel worden aangelegd. Ook langs de Hartveldseweg is het voet/fietspad langs de waterkant voorlopig nog niet beschikbaar waardoor voetgangers en fietsers voor een soms verrassende situatie komen te staan. In het kader van de vernieuwing van de zogenaamde Oost-West as moet nu alleen nog het gedeelte van deze weg tussen de A10 en de Venserbrug worden aangepakt.