vrijwilligersonderscheiding

Geen vrijwilligers onderscheidingen in Diemen dit jaar

 

In Diemen worden dit jaar geen vrijwilligers onderscheidingen uitgereikt. De vrijwilligers onderscheiding wordt jaarlijks door de gemeenteraad toegekend aan vrijwilligers die zich op bijzondere wijze, soms al vele jaren, belangeloos inzetten voor de Diemense samenleving. Belangrijk onderdeel is dat de vrijwilligers de onderscheiding tijdens een feestelijke avond krijgen uitgereikt en daarbij in het zonnetje worden gezet. Vanwege de anderhalvemeter-maatregel, die naar verwachting eind november nog van kracht zal zijn, kan aan deze avond niet goed vorm worden gegeven. Daarom heeft de werkgroep vrijwilligers onderscheiding, bestaande uit de raadsleden Janneke de Graaff-Nijssen, Yeliz Yildiz-Kaya, Sofie Kuilman en Brigitte Wielage, besloten de uitreiking een jaar over te slaan. Voor 2021 gaat de werkgroep ervan uit dat de onderscheidingen weer op passende wijze uitgereikt zullen kunnen worden.