Toegangsweg Diemen bij A10 twee weekenden gestremd

De Hartveldseweg, de toegangsweg tot Diemen vanaf de A10 Oost en de Middenweg in Amsterdam, is de komende twee weekenden voor verkeer komend vanuit de richting Amsterdam gestremd tussen de A10 en de VenserbrugÁrent Krijtstraat. Het gaat daarbij om het weekend van vrijdag 17 juli vanaf 22.00 uur tot en met maandag 20 juli 05.00 uur en het daarop volgende weekend van vrijdag 24 juli 22.00 uur tot en met maandag 27 juli 05.00 uur. Autoverkeer naar Diemen wordt omgeleid via de A10/A1 naar de afslagen Diemen-Noord. Voor fietsers geldt vanwege de al lopende werkzaamheden al een omleiding. In het laatste weekend van juli is bovendien de Venserbrug afgesloten voor alle autoverkeer. Dan wordt de kruising met de Hartveldseweg verder afgewerkt. Het verkeer vanuit Diemen naar Amsterdam ondervindt geen hinder van deze werkzaamheden. Die passen in de laatste fase van de vernieuwing van de Oost-West As dwars door het centrum van Diemen vanaf Plantage de Sniep tot de A10.