Druk verkeer in Arent Krijtsstraat Diemen door werkzaamheden

In de Arent Krijtstsraat in Diemen komt het deze week regelmatig tot een korte file. Door de afsluiting van de Ringweg A10 Noord bij knooppunt Watergraafsmeer rijden veel ‘verdwaalde’ automobilisten via de afslag Diemen-Noord langs de gemeentewerf Diemen in. Het grootste deel slaat rechtsaf om via de Diemerpolderweg op de A1 te komen maar een flink aantal auto’s gaat ook door het centrum van Diemen om langs het Wilhelminaplantsoen en de Arent Krijtsstraat naar Amsterdam te rijden. Daar doet zich ook regelmatig oponthoud voor doordat de gemeente net deze week is begonnen met de werkzaamheden aan de noordkant van de Hartveldseweg wat onder meer leidt tot manoeuvrerend vrachtverkeer. De afsluiting van de A10 Noord is maandagochtend om 05.00 uur afgelopen.