Werk aan Jan Bertsstraat centrum Diemen schuift op

De werkzaamheden aan de Jan Bertsstraat in het centrum van Diemen schuiven komende week op naar het wegvak tussen de Johan van Coussetstraat en de Reinier Castelijnstraat. Die werkzaamheden kunnen geluidsoverlast veroorzaken, met name bij het verwijderen van het bestaande asfalt ‘hoewel de aannemer zijn best doet de overlast tot een minimum te beperken’, aldus de gemeente in een bewonersbrief. Die aannemer begint maandag 10 augustus en werkt dan dagelijks van 7.00 tot 17.00 uur. De rijweg is afgesloten en de parkeervakken zijn niet beschikbaar maar de trottoirs blijven vrij toegankelijk. Het bedrijf Quattro Expertise zal met trillingsmeters de werkzaamheden monitoren. In de zijstraten tussen de Jan Bertsstraat en de Arent Krijtsstraat zijn de werkzaamheden nagenoeg voltooid en is ook nieuw asfalt aangebracht. De werkzaamheden passen in de grondige renovatie van Diemen Centrum-West.