McDonald’s Diemen na corona-uitbraak zaterdag weer open

De vestiging van McDonald’s aan de Sniep in Diemen, die donderdagavond plotseling werd gesloten nadat bleek dat enkele medewerkers positief testten op corona, mag zaterdag weer open. Dat heeft een woordvoerster van McDonald’s Nederland vrijdagavond meegedeeld aan diemerkrant.nl. ”Ondertussen is in overleg met de GGD bepaald dat wij morgen weer open mogen. Het restaurant is volledig ontsmet. De veiligheid en gezondheid van onze collega’s en gasten staan centraal in alles wat we doen. Daarom hebben we aangescherpte maatregelen en procedures zoals een gezondheidscheck voor aanvang van elke werkshift, een aangepaste werkwijze en persoonlijke bescherming bij drukke momenten. Er staat een volledig gezond restaurantteam klaar om onze gasten weer te verwelkomen!” aldus de verklaring van McDonald’s Nederland. Eerder deelde burgemeester Boog van Diemen mee dat de GGD naar aanleiding van de coronabesmettingen wel bron- en contactonderzoek uitvoert.