Mini-aflevering Jazzfestival Duke in De Omval Diemen

Het bekende jaarlijkse openlucht jazzfestival Duke op het Diemerplein kon eerder deze zomer niet door gaan vanwege de coronabeperkingen. In plaats daarvan vindt er zondagmiddag 13 september een exclusieve, intieme editie plaats onder het motto ‘Jazzfestival Duke in de Omval’. Op het programma staan twee bijzondere concerten: om 15.00 uur Teus Nobel (trompet) en Vincent Houdijk (vibrafoon) en om 16.30 uur het Miguel Martinez Schrijver quartet (saxofoon). Voor dit evenement is een beperkt aantal kaarten beschikbaar. Reserveren kan via de website theaterdeomval.nl. Kaarten kosten 3,50 euro per persoon, inclusief een drankje. Inloop vanaf 14.45 uur. ‘’Kom gezellig een drankje drinken en genieten van prachtige muziek in een bijzondere setting!’’ aldus de organisatoren.

(archieffoto)