Gemeentehuis

Gemeenteraad Diemen gaat weer digitaal vergaderen

De gemeenteraad van Diemen stopt al na enkele weken weer met fysieke vergaderingen in het gemeentehuis. De afgelopen tijd zijn enkele vergaderingen in een sterk gewijzigde opstelling gehouden in de raadszaal maar dat blijkt toch een te groot risico. De komende informatieve raadsvergaderingen van 10 en 17 september verlopen daarom weer digitaal via Teams, blijkt uit het overzicht op de gemeentelijke website. Toehoorders kunnen dus ook niet meer aanwezig zijn. Belangstellenden kunnen de raadsvergaderingen wel volgen via een videostream. Insprekers moeten hun mening ook via de online verbinding naar voren brengen. Voor één van de onderwerpen die op 17 september op de agenda staan, de bouwplannen voor de hoek Arent Krijtsstraat/Hartveldseweg, hebben zich al enkele insprekers van onder meer het comité Hoogbouw Nee gemeld.