OBA naar Omval

OBA gaat in bibliotheek Diemen computers vernieuwen

De OBA is deze maand alle computers voor het publiek in haar bibliotheken, ook die in Diemen, aan het vernieuwen. De computers die er nu staan zijn op veel locaties aan vervanging toe. Aan het eind van september staan overal snelle, betrouwbare en veilige computers. ‘’Dan kun je overal nog zorgelozer internetten, oefenen of boeken zoeken,’’ aldus OBA. Om dat te kunnen bereiken, zullen op een aantal vestigingen gedurende maximaal drie dagen geen functionerende publiekspc’s zijn. In de bibliotheek aan het Wilhelminaplantsoen in Diemen is dat het geval op 21, 22 en 23 september. Er is wel altijd een OBA-vestiging in de buurt met wel beschikbare pc’s. Verder is de bibliotheek in Diemen sinds begin deze maand weer op de gebruikelijke tijden geopend. De beperkingen vanwege de coronacrisis zijn voorbij.