Politie Diemen stopt illegaal feest met 500 man in Diemerbos

De politie van Diemen heeft in de nacht van zaterdag op zondag een eind gemaakt aan een illegaal feest dat werd gehouden in het Diemerbos. Bij dat feest waren rond de 500 mensen aanwezig. Na een binnengekomen melding stelde de politie een onderzoek in waarbij ‘wij het feestje hebben gevonden en beeindigd,’ meldt de politie Diemen/Ouder-Amstel op Facebook. Bij de actie zijn meerdere goederen door de politie meegenomen ‘omdat niemand zich meldde als eigenaar’. ‘’Wij begrijpen dat het een bijzondere tijd is, maar het is nog steeds verboden om dit soort feesten te organiseren. Wij zijn klaar met Corona, maar Corona is niet klaar met ons!’’ Dit weekend werd ook een groot illegaal feest opgerold op studentencomplex Uilenstede in Amstelveen