A9 dit weekend dicht vanaf Holendrecht naar Diemen

Dit weekend is de A9 dicht vanaf het knooppunt Holendrecht in de richting van knooppunt Diemen. Dat geldt van vrijdag 25 september 22.00 uur tot en met maandag 28 september 05.00 uur. Dan wordt de laatste hand gelegd aan de Gaasperdammertunnel op dit wegvak. Die tunnel gaat maandagochtend vroeg open voor het verkeer richting Diemen. In de andere richting, vanuit Diemen, is de tunnel al enkele maanden geleden geopend. Van maandag 28 september 05.00 uur tot maandag 5 oktober 05.00 uur is bovendien de S112 Gooiseweg in twee richtingen afgesloten tussen de Langbroekdreef en de noordkant van de tunnel. In deze periode zijn ook de af- en oprit S112 van A9 richting Diemen dicht. Van maandag 5 oktober 05.00 uur tot maandag 23 november 05.00 uur is de Gooiseweg dicht ter hoogte van Gaasperdammertunnel. Alle op- en afritten bij de S112 zijn echter open. Gedurende deze periode wordt op dit punt op het dak van de tunnel een verkeersplein aangelegd.

(archieffoto)