Supermarkt Jumbo Diemen-Noord breidt uit en vernieuwt

De supermarkt van Jumbo in Diemen-Noord wordt volledig vernieuwd en gaat ook uitbreiden. Jumbo gaat een al enkele jaren leegstaand pand op de hoek aan de achterzijde van winkelcentrum Gruttoplein, waar in het verleden een drogisterij was gevestigd, bij de supermarkt trekken. Dat betekent dat de winkel ruimer wordt en het assortiment wordt uitgebreid. Ook komt er in de nieuwe Jumbo een verse pizza counter. De ingang van de supermarkt blijft wel in de hal van Gruttoplein. Om de verbouwing mogelijk te maken is de supermarkt in Diemen-Noord wel twee-en-een-halve week gesloten. De laatste verkoopdag is zaterdag 17 oktober maar slechts tot 16.00 uur. De feestelijke opening van de nieuwe zaak vindt plaats op woensdag 4 november om 09.00 uur. Voor een ander pand van winkelcentrum Gruttoplein, een deel van de vroegere bloemenzaak, zijn plannen voor een horecabedrijf maar of die doorgaan is niet zeker.