Eerste exemplaar peuterboekje Diemo gaat Logeren overhandigd

Wethouder Jeroen Klaasse heeft donderdag het eerste exemplaar van het Diemo peuterboekje met als titel ‘Diemo gaat Logeren’ overhandigd aan Jolanda van Dam, directeur van Stichting Kinderopvang Diemen. De Diemer mascotte Diemo was zelf aanwezig om de peuters van peuteropvang ‘Het Speelhuis’ te verrassen en de boekjes aan hen uit te delen. Het verhaal op rijm kan zo thuis nog vaak voorgelezen kan worden. In het boekje gaat Diemo uit logeren bij zijn opa en oma en bezoekt hij allerlei herkenbare locaties in Diemen. Het boekje ‘Diemo gaat Logeren’ wordt binnenkort ook op de overige kinderopvanglocaties verspreid. De Diemer bibliotheek van OBA aan het Wilhelminaplantsoen zal ook een aantal exemplaren in het uitleenbestand opnemen. ‘Diemo gaat Logeren’ is een initiatief van DaaromDiemen, de marketingcampagne van en over Diemen voor de eigen inwoners van de gemeente.