Oba naar Omval

Bibliotheek OBA Diemen minder open, mondkapje verplicht

De bibliotheek van OBA in Diemen is vanwege de nieuwe coronamaatregelen op maandag en dinsdag gesloten. Het dragen van mondkapjes is nu verplicht in de bibliotheek. De uitleentermijn is verlengd tot zes weken. Het is mogelijk om te studeren, werken of lezen maar wel zijn er minder zitplaatsen beschikbaar. Bezoekers die komen om te studeren of werken, zijn verplicht zich in de OBA-vestiging te registreren via een aanmeldformulier. Er geldt een maximale verblijfsduur van vier uur. De openingstijden van OBA aan het Wilhelminaplantsoen zijn: op woensdag van 09.30 tot 17.30 uur, op donderdag is er zelfbediening van 09.30 uur tot 14.00 uur en daarna normale opening tot 17.30 uur. De tijd van 09.30 uur tot 11.00 uur is die dagen speciaal gereserveerd voor ouderen en kwetsbare bezoekers. Op vrijdag is de openingstijd van 14.00 tot 20.00 uur en op zaterdag van 11.00 tot 17.00 uur.