Vaart in Diemen focust ondernemers op brain-management

Het jaarlijkse evenement voor ondernemers Vaart in Diemen, dat dit jaar virtueel wordt gehouden, staat in het teken van brain-management. ‘’We leven in een bijzondere tijd die veel van onze aandacht vraagt als mens en ondernemer. We worden overprikkeld door alle informatie die op ons afkomt en alle vragen waar we mee rondlopen. Thuiswerken wordt lastiger en stress neemt toe. Tijdens deze bijzondere online editie van Vaart in Diemen geven we jou als ondernemer inspiratie om door te pakken en helpen we je grip te krijgen op je focus,’’ schrijven de gemeente en Ondernemend Diemen die het evenement samen organiseren. Dat gebeurt met name tijdens een workshop met senior trainer Mirjam Pels van Focus Academy. Vaart in Diemen vindt plaats op 18 november van 19.00 tot 20.30 uur. Deelnemende ondernemers ontvangen bovendien een borrelbox voor twee personen thuisbezorgd.