Diemen lanceert weer nieuwe corona poster campagne

De gemeente Diemen heeft een nieuwe postercampagne gelanceerd in verband met de coronacrisis. Dit keer gaat het om een ‘Ik hou afstand van jou’ poster die inwoners van Diemen voor het raam of aan de deur kunnen hangen om bezoekers er op te wijzen dat ze ook binnenshuis afstand dienen te houden. De poster is opgenomen op de gemeentelijke pagina’s van weekblad Diemernieuws. Verder komt de gemeente ook met een sticker om anderen er op te wijzen dat je afstand houdt en dat ook van hen verlangt, bijvoorbeeld tijdens het appen, als je op de fiets zit of als je boodschappen doet. ‘’Plak de sticker op zodat afstand van elkaar houden gemakkelijker wordt,’’ aldus de gemeente. Diemen heeft de afgelopen maanden al een reeks campagnes rond de coronacrisis gevoerd. Zo hebben er coronahosts en coronawijzers rondgelopen in winkelcentra en op andere drukke plekken, zijn posters verspreid voor lokaal winkelen en om de horeca te steunen, is er voor de plaatselijke horeca ook een speciale website gelanceerd en is recent ook een postercampagne gehouden om jongeren te wijzen op hun coronaverplichtingen.