Winterkleding actie steunt Diemer kledingzaken en horeca

DaaromDiemen en de gemeente hebben een Winterkledingactie opgezet om plaatselijke kledingzaken en tegelijk de horeca te ondersteunen. Wie voor minimaal 50 euro aan (winter-) kleding of -schoeisel bij een winkel uit Diemen besteedt, maakt kans op een borrelbox, verzorgd door een lokale cateraar. De campagne, die loopt tot en met 15 december, heeft als doel om te zorgen voor meer (online) aankopen bij de lokale winkeliers en zorgt gelijk ook voor ondersteuning van de horeca in Diemen.  Wethouder Jeroen Klaasse van economische zaken: ‘’Winkeliers en horecaondernemers hebben het zwaar in deze coronatijd. Het is belangrijk dat we de lokale ondernemers steunen, want op die manier kunnen we in Diemen onze winkels en horecagelegenheden door deze crisis heen helpen. Ik ben ook blij met de samenwerking die we nu onder de noemer van DaaromDiemen laten zien. Alle beetjes helpen en het is wat mij betreft geen loze kreet dat we deze moeilijke tijd echt samen door moeten zien te komen in Diemen.’’ Deelnemers dienen een foto of scan van de bon of factuur met naam en adresgegevens op te sturen naar info@daaromdiemen.nl met als onderwerp ‘winterkledingactie’. Dagelijks zal de eerste inzender van de dag een box ontvangen die na de actieperiode beschikbaar komt. Deelnemende winkeliers zijn te herkennen aan de “Ik doe mee“-poster.