Verhuur van woningen Punt Sniep Diemen gestart

Vesteda is gestart met de verhuur van de nieuwe woningen in het project Punt Sniep langs de Muiderstraatweg en de Weespertrekvaart in het centrum van Diemen. De aanvangshuur varieert van 1.000 tot 1.810 euro per maand. Dat is inclusief vloer en parkeerplaats maar exclusief servicekosten. De eerste woningen van Punt Sniep moeten in april volgend jaar worden opgeleverd. Dat is bijna een half jaar later dan oorspronkelijk gepland door vertraging bij de aanleg van de infrastructuur. Op Punt Sniep komen 202 woningen (enkele stadswoningen en 184 appartementen). De woningen variëren in woonoppervlakte van ca. 52 m² tot ca. 129 m². Ze zijn in verschillende aantallen verdeeld over 10 woonblokken waarvan een aantal met de gevel aan de zijde van de Weespertrekvaart. ‘’Met winkelcentrum Diemerplein op loopafstand en Amsterdam op fietsafstand is dit met recht een ideale en fijne plek om te leven en te wonen,’’ stelt Vesteda.