Borrelbox voor deelnemers Vaart in Diemen 2021

De Diemer cateringbedrijven Mark’s Party & Catering en Jaspers Groep hebben woensdag in opdracht van ondernemersvereniging Ondernemend Diemen een rijk-gevulde borrelbox samengesteld en bezorgd bij de deelnemers aan Vaart in Diemen 2021. Dat jaarlijkse evenement van de Ondernemend Diemen en de Gemeente Diemen wordt woensdagavond digitaal gehouden. Motto is dit jaar ‘Grip op Focus’. ‘’Tijdens deze online editie van Vaart in Diemen geven we jou als ondernemer inspiratie om door te pakken en helpen we je grip te krijgen op je focus met een workshop van senior trainer Mirjam Pels van Focus Academy,’’ aldus Ondernemend Diemen. Het evenement via Zoom begint om 19.00 uur. De inschrijving voor het evenement – en dus voor de borrelbox – is gesloten.

(foto Ondernemend Diemen)