Albert Heijn Diemen-Zuid tijdelijk dicht voor uitbreiding

De winkel van Albert Heijn op OurDomain/Our Campus in Diemen-Zuid zal van 3 december tot en met 14 december gesloten zijn. Dat is nodig om de uitbreiding en verbouwing van de winkel af te ronden. De vernieuwde supermarkt van Albert Heijn gaat op 15 december om 16.00 uur weer open. AH verwijst het winkelende publiek tijdens de sluiting naar Jumbo op Kruidenhof. De AH-winkel, de enige supermarkt in dit deel van Diemen, was te klein geworden wegens de uitbreiding van OurCampus zelf en de voortdurende oplevering van nieuwe woningen in Holland Park. De bewoners van die wijk zijn grotendeels aangewezen op de AH in de campus omdat er elders in de wijk geen supermarkt is. In Holland Park staat wel al enkele jaren een kleine winkeleenheid op het plein leeg (naast de bloemenzaak) maar daar is tot nu toe geen interesse voor. In de wijk Holland Park West, waarvan de bouw volgend jaar moet starten, komt geen supermarkt. Dat is wel het geval in Holland Park Zuid maar het zal nog enkele jaren duren voordat de bouw in dat laatste deel van de wijk van start gaat.