NieuwjaarsreceptieOmval

Theater de Omval Diemen ‘erg blij’ met steun overheid

Theater de Omval is erg blij met de bijdrage van in totaal 136.000 euro die het ontvangt van de Provincie Noord-Holland en de gemeente Diemen. ‘’Door deze steun denken wij dit moeilijke jaar zonder een groot tekort te kunnen doorkomen. Wij vinden het erg mooi dat gemeente en provincie zoveel begrip hebben voor de moeilijke positie van de culturele instellingen en dat zij ons theater daarbij zien als een belangrijke voorziening in onze regio. Wij hopen dat binnenkort weer zonder beperkingen te kunnen gaan waarmaken,’’ aldus de Omval. Het Diemer theater is één van de 100 culturele instellingen in Noord-Holland die financiële steun ontvangt van de provincie. Wethouder Jeroen Klaasse van kunst en cultuur is tevreden ‘dat de provincie onze voordracht om Theater de Omval een bijdrage te verlenen uit het noodfonds heeft overgenomen’. ‘’Een belangrijke steun voor het theater om dit moeilijke jaar door te komen.’’