winkelcentrum

Winkelcentrum Diemerplein: wat is open, wat bezorgt

Winkelcentrum Diemerplein heeft op haar website diemerplein.nl een uitgebreid overzicht gepubliceerd van de situatie rond de winkels tijdens de lockdown. Op dit moment is nog altijd een aantal winkels in het Diemer centrum open. Dat zijn de supermarkten van Deen en Albert Heijn, Etos en Kruidvat, de andere voedingswinkels Slagerij Vedder, Alexanderhoeve, Bakkerij Jongejans en vishandel Van Wissen, slijterij Gall&Gall, de opticiens Eye Wish, Pearle en Hans Anders, de drogisterijwinkels Care by Beauty en Holland &Barrett maar alleen voor essentiele levensbehoeften, huidtherapeute SkinsClinique en Stomerij Droog. Voor reparaties kan men terecht bij Bike2Go Kroonenberg en SmartProFix, Bloem! verkoopt voor de deur en Foto art Studio is open voor pasfoto’s. Bij een groot aantal andere winkels en de horeca in Diemerplein kan men nog afhalen en/of terecht voor bezorgen.