Politie Diemen pakt scooterdieven bij Holland Park

De politie van Diemen heeft in de nacht van Eerste op Tweede Kerstdag na een melding uit Holland Park twee verdachten van diefstal van een scooter en een beenkleed aan kunnen houden. Ook de gestolen scooter en het beenkleed werden veilig gesteld. Een oplettende melder tipte de politie dat een tweetal personen zich verdacht ophielden in de nabije omgeving van een bromfiets. ‘’Terwijl wij nog met de melder in gesprek waren, gaf hij aan dat beide verdachten zojuist een beenkleed van een bromfiets hadden gedemonteerd én daarmee waren vertrokken. Het tweetal was vervolgens op een andere scooter gestapt en zou nog ergens in de omgeving moeten rijden. In de omgeving werd het tweetal al gauw gespot. Na een korte achtervolging konden beide verdachten worden aangehouden. Het beenkleed werd door ons aangetroffen en ook de scooter waar de verdachten op waren vertrokken, bleek van diefstal afkomstig te zijn. Al met al een mooi resultaat, uiteraard met dank aan de melder!’’ laat de politie van Diemen weten.