Man zwaargewond bij overval woning Diemen-Noord

Een 46-jarige man is donderdag zwaar gewond geraakt bij een overval door meerdere personen in een woning aan de Heivlinderweg in Diemen-Noord. Omstreeks 02:15 uur kregen politieagenten een melding van een woningoverval. Daarbij is het slachtoffer met een onbekend voorwerp geslagen. Hij verloor daardoor tijdelijk zijn bewustzijn. Een medebewoner die aanwezig was in de woning, heeft alarm geslagen. De politie was snel ter plaatse maar de verdachten waren al weggevlucht in onbekende richting. Het slachtoffer is met zware verwondingen in de ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. Het is onbekend wat de overvallers buit hebben gemaakt. De forensische opsporing heeft onderzoek gedaan in de woning en de recherche heeft de zaak in onderzoek.  De recherche is op zoek naar camera- en/of dashcambeelden in de omgeving van de Heivlinderweg. Wie iets gezien of gehoord heeft, wordt verzocht contact op te nemen met 0900 8844 of anoniem via 0800 7000.