Rodermans gaat tunnel Hollland Park Diemen beschilderen

De Diemense kunstenaar Tim Rodermans heeft de ‘competitie’ voor de beschildering van de tunnel in het Waterhoenpad in Holland Park in Diemen gewonnen. Bewoners van Holland Park konden afgelopen december hun voorkeur uitspreken voor een van drie ontwerpen. Het ontwerp van Tim Rodermans werd daarbij met ruime meerderheid van stemmen de winnaar. Rodermans maakte eerder de muurschildering onder het spoorviaduct aan de Muiderstraatweg. ‘’Intens blij. De ontlading is enorm, weer een droom die uitkomt. Ik kan het nog niet geloven,’’ reageerde Tim op het nieuws dat hij de winnaar van de ontwerpwedstrijd is. Kenmerkend aan zijn stijl is de wijze waarop de verschillende vlakken over elkaar heen vallen. Met aangepaste kleuren op deze vlakken ontstaat transparantie en gelaagdheid. Dit geeft een dromerige en speelse sfeer aan de schilderingen. Door de diepte lijken afbeeldingen levensecht, waardoor hij verwondering opwekt bij de voorbijgangers. De werkzaamheden voor het aanbrengen van het kunstwerk starten nog voor de zomervakantie.