Rietzangerweg Diemen-Noord maanden afgesloten

De Rietzangerweg in Diemen-Noord gaat vanaf maandag 8 februari tot eind mei dicht. Dat betreft het gedeelte tussen de Vogelweg en het door Diemen-Noord lopende fietspad. Vanwege de afsluiting rijdt bus 44 naar het eindpunt in Diemen-Noord via de Tureluurweg met een tijdelijke halte bij winkelcentrum Gruttoplein. Voor autoverkeer is ook een omleiding via deze route ingesteld. De Rietzangerweg wordt grondig vernieuwd in het kader van de opknapbeurt van de wijk Vogelweide. Daarvoor zijn vrijdag de bomen langs deze weg en ook langs de later te renoveren Tureluurweg gekapt. Op dit moment wordt in Vogelweide onder meer gewerkt in de straat Wulp. Het is overigens niet uitgesloten dat de start van de werkzaamheden maandag uitgesteld moet worden vanwege de verwachte sneeuwval en vorst.