Action WC Diemerplein

Gemeente bespreekt corona met winkeliers Diemerplein

De ondernemers en bestuursleden van de winkeliersvereniging Diemerplein Hans Püttmann en Jan Willem Nagel en Diemense onderneemster pur sang Anja van Diemen hebben maandag een goed en constructief overleg gehad met burgemeester Erik Boog en Annemarie Hillert, hoofd afdeling handhaving over de coronamaatregelen. Dat heeft de winkeliersvereniging meegedeeld. De coronacrisis maakt het voor de ondernemers steeds moeilijker om het hoofd boven water te houden. Voorzitter Hans Püttmann: “We zijn blij dat de gemeente Diemen met ons mee wil denken om een voor alle partijen haalbare werksituatie te creëren. En dat ze open staan voor overleg! Daar mogen we als Diemenaren trots op zijn!” Het overleg volgt op een herhaalde waarschuwing door handhaving aan twee in Diemerplein gevestigde winkeliers wegens overtreding van de coronaregels rond click&collect. De gemeente benadrukte daarbij eerder dat daarbij tot nu toe geen boetes zijn opgelegd.