Dagopvang Diemen

Eerste stembureaus Diemen maandag al open

Drie stembureaus in Diemen zijn maandag 15 en dinsdag 16 maart al open voor de verkiezingen van de Tweede Kamer die officieel op woensdag 17 maart plaatsvinden. Dat gaat om de stembureaus in het gemeentehuis, in wijkcentrum Noorderlicht aan het Gruttoplein in Diemen-Noord en in Huis van de Buurt ’t Kruidvat achter winkelcentrum Kruidenhof in Diemen-Zuid. Alle drie stembureaus zijn drie dagen open van 07.30 tot 21.00 uur. In het kader van de coronacrisis is die vervroegde openstelling bedoeld voor mensen met ernstige gezondheidsrisico’s zoals met hartklachten of longaandoeningen. Wie onder de risicogroep valt is te vinden op de website van het RIVM. Of andere kiezers worden geweigerd, is niet op de gemeentelijke website aangegeven.