Saan Diemen sluit groot contract met aannemer Heijmans

Koninklijke Saan Diemen heeft met bouwconcern Heijmans een jaarovereenkomst getekend voor bouwlogistieke diensten. Voor Saan is dit het eerste contract met een bouwonderneming waarin de kraanverhuurtarieven onderdeel zijn van het complete scala aan bouwlogistieke diensten. ‘’Een bevestiging voor Saan dat we met het verzelfstandigen van de activiteit Bouwlogistiek de juiste weg zijn ingeslagen!’’ Heijmans is één van de grootste bouwbedrijven van Nederland. Het bedrijf heeft de ambitie om in 2023 volledig CO2-neutraal te bouwen en maakt zich sterk om een gezonde leefomgeving te creëren. De afgelopen jaren verzorgde Saan al op meerdere projecten van Heijmans de complete bouwlogistiek, of een deel daarvan. ‘’Doordacht organiseren, plannen, combineren en uitvoeren van alle transportbewegingen op en om de bouwterreinen levert grote efficiency en dus financiële voordelen op. Maar het mes snijdt aan twee kanten: doordat er minder logistieke bewegingen zijn, wordt er ook minder CO2 uitgestoten én de overlast voor de omgeving wordt beperkt,’’ meldt Saan. De voordelen die Heijmans behaalt met de juiste organisatie van het bouwlogistieke proces resulteren nu in een jaarovereenkomst bouwlogistiek met Saan. De overeenkomst omvat advies, ontwerp en uitvoer van de bouwlogistieke dienstverlening, transport en inhuur van telekranen en mobiele torenkranen. ‘’Zowel Saan als Heijmans zijn blij met de gesloten overeenkomst en vertrouwen erop samen mooie projecten neer te gaan zetten.’’