CDA Diemen verheugd over Kamerlid Pieter Omtzigt

Het CDA Diemen heeft via Twitter haar steun uitgesproken voor Kamerlid Pieter Omtzigt die volgens de verkenners van de kabinetsformatie een ‘externe functie’’ zou moeten krijgen. Omtzigt zelf heeft laten weten dat hij woensdag geïnstalleerd zal worden als Kamerlid: ‘Functie elders, Kamerlid dus. Dat blijft een eer en een voorrecht’. ‘’We zijn hier in Diemen ongelooflijk verheugd om te vernemen dat u morgen uw zetel zult innemen! Dat geldt niet alleen voor onze fractie maar het is inmiddels wel duidelijk dat veel Diemenaren u een warm hart toedragen. Blijf uzelf de tijd en rust gunnen om aan te sterkenGroen hart,’’ aldus CDA Diemen aan Omtzigt die het voorlopig rustig aan doet omdat hij overwerkt is. Hij kreeg bij de verkiezingen meer dan 342.000 voorkeursstemmen waarvan 287 in Diemen.