Ondernemers Diemen praten mee over betaald parkeren

Ondernemend Diemen heeft alle ondernemers op bedrijventerrein Verrijn Stuart uitgenodigd om mee te praten over de plannen van de gemeente om hier betaald parkeren in de voeren. De ondernemersvereniging houdt daartoe een online bijeenkomst op 28 april in de middag. Deelnemers ontvangen voorafgaand een link. De uitnodiging gaat naar alle bedrijven die op het industrieterrein zijn gevestigd. B&W van Diemen willen betaald parkeren invoeren op bedrijventerrein Verrijn Stuart op verzoek van het bestuur van Ondernemend Diemen. Het bedrijventerreinen ligt omsloten door gebieden waar een blauwe zone geldt. ‘’Het is één van de laatste gebieden in Diemen waar nog ‘vrij’ parkeren geldt. In de praktijk blijkt dat veel ‘buurtvreemde’ parkeerders gebruik maken van de openbare parkeerplaatsen op Verrijn Stuart, onder meer vanwege het grote aantal hier gevestigde bedrijven. Verder maakt de nabijheid van metrostation Verrijn Stuart het aantrekkelijk hier te parkeren,’’ schreven B&W eerder.