Betaald parkeren Verrijn Stuart Diemen onzeker

Het is onzeker of er inderdaad betaald parkeren op bedrijventerrein Verrijn Stuart in Diemen wordt ingevoerd. De gemeente had dat wel voorgesteld op verzoek van de ondernemersvereniging Ondernemend Diemen. Maar uit overleg binnen de ondernemerskring blijkt dat de meningen van de ondernemers op die locatie verdeeld zijn. Een aantal bedrijven ondervindt parkeeroverlast maar niet iedereen is er van overtuigd dat er daarom betaald parkeren moet komen. Het bestuur van Ondernemend Diemen zal zich verder beraden en aan de gemeente Diemen laten weten wat de wens wordt met betrekking tot invoering van betaald parkeren. Als er geen wens tot betaald parkeren is, zal dit voorlopig nog niet worden ingevoerd. Mocht er in de toekomst toch parkeren gewenst zijn, dan is er enige tijd voor nodig voordat dit daadwerkelijk ingevoerd kan worden.