PvdA Diemen

PvdA Diemen zoekt kandidaten voor nieuwe gemeenteraad

De PvdA Diemen zoekt leden die de partij willen vertegenwoordigen op de kandidatenlijst van de verkiezingen voor een nieuwe gemeenteraad op 16 maart 2022. ‘’Ook volgend jaar zullen wij weer onze uiterste best doen om Diemenaren en Diemenezen ervan te overtuigen dat ons plan voor Diemen het beste is. Als je wel eens hebt gedacht: die gemeenteraad lijkt mij wel iets waarvoor ik me in wil zetten, laat het ons weten en dan kunnen we daar binnenkort een keer over praten. Heb je zelf niet de ambitie om de raad in te gaan, maar ken je iemand in je omgeving die dat wellicht wel heeft en het gedachtengoed van de PvdA deelt, dan horen we dat ook graag! Wij gaan de komende tijd graag met iedereen in gesprek die interesse heeft, lid of geen lid van de PvdA,’’ aldus een oproep van de partij. De PvdA heeft momenteel drie leden in de Diemer raad. Of die alle drie door willen gaan in de volgende periode is nog niet bekend. De PvdA maakt ook deel uit van het college met GroenLinks en D66. PvdA-wethouder Lex Scholten heeft wel al laten weten aan het eind van deze raadsperiode te stoppen. Verdere informatie op diemen.pvda.nl