Gemeentehuis

Gemeenteraad Diemen vergadert weer fysiek in raadzaal

De gemeenteraad van Diemen gaat weer fysiek vergaderen in de raadzaal in het gemeentehuis. De eerste vergaderingen waar dat gebeurt zijn op dinsdag 6 juli en op donderdag 8 juli. De vergadering van deze week, op 1 juli, is echter nog digitaal via Teams. Het presidium van de raad heeft dat besloten met het oog op de versoepelingen van de coronamaatregelen. Wel wordt in de raadzaal gelet op de afstands- en hygiënemaatregelen. Dat betekent onder andere dat er beperkt publiek toegelaten kan worden in de vergaderzaal. Er is plaats voor maximaal 15 toehoorders. De vergadering is voor andere belangstellenden zoals gebruikelijk te beluisteren via een geluidsverbinding. Vanwege corona heeft de gemeenteraad van Diemen sinds maart 2020 vrijwel alle vergaderingen via Teams moeten houden. .