Autostelen

Woning beschoten op Klipperweg in Diemen-Noord

Op de Klipperweg in Diemen-Noord is afgelopen nacht een woning beschoten. Dat is dezelfde straat waar ruim vijf jaar geleden een crimineel werd geliquideerd. Rond 00.45 uur werden schoten gehoord op de Klipperweg, meldt de politie. Die trof ter plaatse meerdere hulzen op straat aan en kogelgaten in een woning. Niemand raakte gewond. Forensische Opsporing heeft ter plaatse sporen veilig gesteld. De recherche is een onderzoek gestart naar de aanleiding en achtergrond van de beschieting. De recherche spreekt graag met mensen die getuige zijn geweest van de beschieting of meer informatie hebben. Ook beeldmateriaal is welkom, denk aan dashcambeelden van geparkeerde auto’s in de straat of deurbelbeelden. Wie iets gezien heeft of informatie kan verstrekken die kan helpen bij het onderzoek, kan  contact opnemen via 0900-8844 of anoniem een melding doen via 0800-7000. Via onderstaand tipformulier kunt u beeldmateriaal uploaden.