Duke jazzconcerten dit keer in De Omval Diemen

Het Duke op het Diemerplein jazzfestival kon in juni opnieuw niet door gaan maar wordt nu vervangen door twee bijzondere Duke jazzconcerten op zondag 12 september in Theater de Omval in Diemen. Daar wordt opgetreden door het Ramon Valle trio en het Joris Teepe Quartet met John Engels. Die jazz musici die op de grote podia te beluisteren zijn, geven nu twee keer – om 13.00 uur en om 16.00 uur – een intiem concert in de zaal van het Diemense theater. Wegens de nog geldende beperkingen zijn er niet meer dan 75 kaarten per sessie beschikbaar. Die zijn te bestellen via de website van Theater de Omval. In hetzelfde weekend vindt op zaterdagmiddag ook het festival Diemen Gaat Door plaats op het Van Markenplantsoen. Bij dat evenement worden maximaal 750 bezoekers toegelaten; kaarten zijn verkrijgbaar bij Brasserie Drusius in winkelcentrum Diemerplein.