Eerste kermis in Diemen in twee jaar kondigt zich aan

In het centrum van Diemen is zaterdag het eerste kassahokje aangekomen voor de kermis die dinsdag 7 september moet beginnen, de eerste kermis in Diemen in twee jaar tijd. Daarvoor zijn in en rond het gemeentehuis parkeerverboden ingesteld. Ook op het parkeerterrein achter De Omval en naast de Sint Petrusschool mag komende week niet geparkeerd worden. Op deze plek staat een grote partij hekken klaar om het kermisterrein af te sluiten. Vanwege corona gelden er nog beperkingen en bezoekers kunnen daarom alleen bij het Julianaplantsoen naar binnen. Elders in Diemen geldt ook een parkeerverbod op een deel van de Willem de Zwijgerlaan waar de kermisvoertuigen geparkeerd kunnen worden. Afsluiting van de Ouddiemerlaan, zoals anders gebeurt bij de kermis en het Diemer Festijn, is dit jaar echter niet nodig.