Politie waarschuwt voor diefstallen scooters in Diemen-Zuid

De politie waarschuwt voor diefstallen van scooters en het dumpen van gestolen scooters in Holland Park en de rest van Diemen-Zuid. Dat meldt het Diemer politieteam op Facebook: ‘’Vandaag surveilleerden onze collega’s in de omgeving van Holland Park in Diemen. Twee personen trokken de aandacht, omdat ze een scooter probeerde te starten. Beide personen keken steeds om zich heen en de scooter leek in eerste instantie niet te willen starten. Toen de collega’s de personen wilde controleren, vluchtten beide personen afzonderlijk van elkaar de omgeving in. De scooter bleek als gestolen gesignaleerd te staan. Een zoekslag in de omgeving leverde helaas geen verdachten meer op. De laatste weken zijn er meerdere scooters gestolen en/of teruggevonden in Diemen Zuid. Wij vragen u dan ook extra alert te zijn. Ziet u een verdachte situatie? Schroom dan niet om ons te bellen (0900-8844 of bij spoed 112).’’