Meerlanden

Diemer clubs kunnen inschrijven voor Meerlandenfonds 2021

Clubs en goede doelen uit Diemen kunnen tot 1 november inschrijven voor de 15e editie van het Meerlandenfonds. Ook dit jaar heeft Meerlanden weer een bedrag van 55.000 euro in het fonds gestort om vrijwilligers van (sport)verenigingen en goede doelen te ondersteunen. “Vrijwilligers zijn onmisbaar voor onze maatschappij en in deze periode nog meer dan ooit. Met veel doorzettingsvermogen proberen zij hun werk zo goed mogelijk voort te zetten om daarmee te blijven bijdragen aan een mooie en duurzame leefomgeving in de regio, vandaag en morgen,” zegt Angeline Kierkels, algemeen directeur van Meerlanden. “De maatregelen rondom Covid-19 die al meer dan een jaar duren hebben impact op onze mentale gesteldheid en kunnen vereenzaming tot gevolg hebben. Daarom zullen wij dit jaar extra oog hebben voor initiatieven van goede doelen en verenigingen die bijdragen aan een verbetering hiervan. Zo kunnen deze clubs hun mooie werk blijven doen. Ik roep alle vrijwilligers in de regio daarom op om een aanvraag te doen voor een bijdrage uit het Meerlandenfonds!” Inschrijven kan via meerlanden.nl/inschrijven. Voor goede doelen is de maximale bijdrage 2.500 euro en voor (sport)verenigingen maximaal 1.000 euro.